Bamboetuinmeubilair, Tuinschermen en bamboepalen

bamboeshop
In alle rust genieten in de eigen omgeving te midden van oogstrelend tuinmeubilair, tuinhuisjes en prieeltjes van bamboe, die in iedere omgeving passen en een tropische vakantiesfeer scheppen.

Het komend seizoen maakt een eind aan de trend van de afgelopen jaren die voor het buitengebeuren dofbruin en donkergrijs voorschreef, kleuren waar men niet vrolijk van wordt. Bamboe daarentegen, brengt lichte tinten, van crèmekleurig tot warmgeel, de rust van het natuurlijke materiaal. Bamboe meubilair past ook heel goed binnenshuis, in de woon- zit- eet- en slaapkamer, wachtkamers van artsen en terrassen etc. Er is een uitgebreide keuze die tevens ruimte biedt voor het laten vervaardigen van uw eigen ontwerpen.

Bamboe wordt wel de meest milieuvriendelijke grassoort genoemd. Het materiaal is oersterk en vergt minimaal onderhoud.

Het wordt geoogst van eigen plantages en gedurende minimaal twee maanden in de zon gedroogd. Daarna wordt de bamboe behandeld tegen schimmel en rotting.

Het meubilair wordt in onze eigen fabriek op Java (Indonesië) geproduceerd, verscheept naar Antwerpen en bij de cliënt afgeleverd.

Bamboe is een harde, snelgroeiende grassoort die slechts eenmaal per jaar een eenvoudige behandeling nodig heeft.

Zo geniet u jarenlang van uw meubels of tuinhuisje.

De mogelijkheden voor het gebruik van bamboe zijn talloos, naast fauteuils en banken noemen we kasten, spiegels, plantenbakken, bedden, waterornamenten en complete paviljoens. Deze laatste zijn ook verkrijgbaar in kokoshout, te vergelijken met eikenhout maar aanzienlijk donkerder van kleur.

Wij verschaffen u gaarne meer info over de bamboe mogelijkheden.
Bamboeshop wenst u alvast veel plezier met uw bamboe!