‘Bricks and Stones’

‘Bricks and Stones’ levert exclusieve bestrating en tuinartikelen tegen een concurrerende prijs waarbij het advies gratis is! 

door Jaap Ruiter

‘Bricks and Stones’ uit Buinen viert dit jaar haar 10 jarig jubileum. Eigenaar Hans Boerema heeft de laatste jaren steeds meer klanten uit Nederland, België en Duitsland en breidt het assortiment gestaag uit. ‘Bricks and Stones’ is gespecialiseerd in de levering van gebakken klinkers, natuursteen, keramische tegels en tuinhaarden.

Service en kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd

“Bestrating is een belangrijke factor in het creëren van sfeer en het bepalen van het karakter van huis en tuin”, opent Hans Boerema het interview. “Daarom adviseren en leveren wij met ‘Bricks and Stones’ sierbestrating op maat, gebaseerd op iemands persoonlijke situatie. En samen met het leveren van service en kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs zijn dat onze drijfveren.”

Gevonden wat ik zocht

Het is al weer tien jaar geleden dat Hans Boerema na de verbouwing van zijn boerderij op zoek was naar gebakken waaltjes met een landelijke uitstraling. “En die bleken schaars te zijn kwam ik tot ontdekking”, blikt de eigenaar van ‘Bricks and Stones’ terug in de tijd. “Bovendien vond ik ze heel erg duur. Ik heb tenslotte in het zuiden van het land gevonden wat ik zocht. Ik vroeg me af waarom er in het noorden zo weinig aanbod was.” Op dat moment was ‘Bricks and Stones’ geboren.

Onuitputtelijke mogelijkheden

Inmiddels heeft ‘Bricks and Stones’ een uitgebreid assortiment gebakken klinkers en natuursteen en keramische tegels. “Ik heb ze in allerlei soorten, maten, kleuren, vormen en uitstralingen”, legt Hans Boerema uit. “Ook koop ik regelmatig gebruikte partijen op. Ook wat betreft natuursteen en keramische tegels bieden we met ‘Bricks and Stones’ een ruime keuze. Daarbij komt dat klinkers en tegels ook heel goed te combineren zijn. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden bijna onuitputtelijk.”

Fraaie showtuin

Om u een goede indruk te geven van het assortiment aan gebakken klinkers en tegels kunt u bij ‘Bricks and Stones’ een wandeling maken door de fraai aangelegde showtuin waar u diverse voorbeelden kunt bekijken. Hans Boerema hanteert scherpe prijzen omdat hij geen magazijn of grote voorraden heeft. “Bovendien koop ik rechtstreeks in bij de fabrieken. Dat alles maakt dat ik met kleinere marges genoegen kan nemen. Kosten die ik niet maak hoef ik ook niet door te berekenen.”

Van advies tot leggen

Mocht u niemand weten die de door ‘Bricks and Stones’ geleverde sierbestrating kan leggen, dan is het bedrijf van Hans Boerema ook in staat u een totaalconcept te leveren, van advisering tot en met het leggen. ‘Bricks and Stones’ is gevestigd aan de Voorbosweg 15 in Buinen. Telefoon: 0599-212082. U kunt ook een kijkje nemen op de uitgebreide en overzichtelijke website www.bricksandstones.nl waar u ook een digitale offerte-aanvraag of bestelling kunt doen.